Victoria’s Secret Coconut Passion Fragrance Mist.

Ik hou van parfums maar hetgeen wat ik ook heel fijn vind is een Fragrance mist of beter te zeggen een Body mist. Je hele lichaam ruikt ernaar en als je ook nog eens een hele fijne geur hebt wordt je er helemaal zen en blij van. Ik spray dit altijd over mijn lichaam na het douchen en de geur blijft heel de dag zitten.

Victoria’s Secret Coconut Passion.

img_0204

Victoria’s Secret Coconut Passion Bodymist : een verleidelijke warme body mist met de geur van vanille en kokosnoot. Door de spray dagelijks te gebruiken wordt de huid aantoonbaar zachter en flexibeler. Victoria’s Secret Coconut Passion Bodymist kan je meerdere malen per dag op sprayen over het gehele lichaam en kleren voor een heerlijke zachte geur. Een bodymist bevat meer water dan een gewoon parfum waardoor deze niet zal overheersen bij regelmatig sprayen.

Victoria’s Secret is natuurlijk bekend van de lingerie, maar biedt daarnaast ook een verscheidenheid aan fijne verzorgings

Ik was overlaatst in de Etos in Maastricht en zag dat ze daar de producten hadden van Victoria’s Secret, ik had al eerder een Body Mist van Victoria’s Secret en was er helemaal weg van. Natuurlijk toen ik deze zag staan kom ik hem dus ook niet laten liggen.

img_0200

Een Fragrance mist of ook wel bekend onder de naam Body mist is een geurige spray die je over je lichaam heen sprayt (armen, benen, nek, polsen,..) Dit is niet hetzelfde als een parfum en heeft ook niet zo een zware geuren, de mist blijft ook niet zo lang hangen als een parfum en moet je meermaals per dag op sprayen. Een Body mist is een leuk alternatief wanneer je niet zo van parfums houdt maar je toch een geurtje wil dragen. Ook is het handig voor in de warme zomer dagen wanneer je geen parfum wil dragen maar liever een Body mist verkiest.

Normaal ziet het flesje er anders uit maar ik geloof dat ze hun verpakkingen verandert hebben. Maar ik vind wel dat het een enorme verbetering is, ik vond hun vorige flesjes niet zo heel leuk er uit zien en bij deze heb ik dat gevoel wel. Ze lijken groter maar er zit toch dezelfde hoeveelheid in. Ook liggen ze fijner in de hand en heeft het een mooie gouden dop gekregen.

img_0200

Nu gaan we het hebben over de geur genaamd: Coconut Passion. De naam zegt het al er zit kokosnoot in verwerkt. Ook zit er niet alleen kokosnoot in maar ook vanille. Eerlijk gezegd vind ik dat de vanille geur meer overheersend is dan de kokosnoot, maar hier heb ik helemaal geen probleem mee want ik vind de vanille ontzettend goed ruiken. Je ruikt de kokosnoot wel maar dan veel minder dan de vanille. Ik vind het een sensuele warme geur en is ideaal voor alledaags te gebruiken.

De geur blijft echt heel de dag zitten, hier was ik echt aangenaam verrast door. Normaal moet je een Body mist toch wel een paar keer sprayen op een dag, maar bij deze hoeft dit niet. Wanneer ik deze in de ochtend op spray ruik ik hem tegen de avond nog steeds op mijn huid. De geur is wel wat vervaagd maar toch kan ik hem nog steeds ruiken. Dit is echt heel goede kwaliteit zeker voor een Body mist.

Ik gebruik deze Body mist heel graag en ik hoop dat ze hier ooit een parfum versie van gaan maken. Natuurlijk ben ik met deze mist al ontzettend blij maar ik denk dat een parfum nog beter gaat verkopen. De geur is verslavend en blijft heel de dag goed zitten, wat geeft dit dan bij een parfum? Ook kan je best wel lang doen over de inhoud van het flesje, wanneer je dit over heel je lichaam hebt gesprayd merk je nauwelijks dat er iets uit is. Heel zuinig dus.

img_0193

Deze Coconut Passion is ook verkrijgbaar in een Fragrance Lotion. Wanneer je deze gebruikt en dan deze mist erover heen spuit zou het elkaar versterken en zou de geur nog langer aanwezig blijven. Hier ben ik erg benieuwd naar en wanneer ik deze ooit eens tegenkom ga ik deze zeker en vast kopen.

Ik heb deze Body mist van Victoria’s Secret gekocht bij de Etos in Maastricht, maar ik geloof dat hij vrijwel in alle Etos verkrijgbaar is. Ook kan je hem online bestellen bij de webshop van Victoria’s Secret zelf maar dan betaal je meestal wel het dubbele. Ik heb deze Body mist van 250 ml gekocht in de aanbieding voor € 9,99.

Een heel goedkope prijs, zeker voor het merk van Victoria’s Secret. Het is zeker en vast zijn geld waard.

img_0195

Hebben jullie al een Fragrance Mist van Victoria’s Secret gebruikt? En welke geur vinden jullie het leukste?

Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *