W7 LOVE YOUR HANDS HAND CREAM.

W7 LOVE YOUR HANDS HAND CREAM.

Een vrouw kan niet genoeg handcrèmes hebben, een handcrème gebruik ik bijna dagelijks in mijn leven. Je handen worden ook zo snel droog. Wanneer je de afwas hebt gedaan, wanneer je even naar buiten bent geweest, na het douchen, door de centrale verwarming,.. noem maar op. Ik heb dus thuis ook een hele verzameling van handcrèmes staan, gaande van goedkope tot dure. Toen ik laatst een goodiebag van het merk W7 had gekocht op het I Love Beauty event zat er ook een handcrème in, ik heb deze getest voor jullie en ik heb er vandaag een review over geschreven. Veel plezier met het lezen ervan.

“This zesty citrus orange and lemon hand cream nourishes and moisturises the skin leaving your hands feeling fresh and clean whilst stimulating the senses.”

De tube van de handcrème ziet er heel zomers en fris uit, heel leuk. De tube heeft een knalgele kleur waar allemaal appelsienen en citroenen opstaan, verder is de tube afgewerkt met een roze tekst en de tube heeft ook een roze dop gekregen die je makkelijk kan opendraaien. Ik vind het er toch nog best wel leuk uitzien, een ideale handcrème voor in de zomer te gebruiken.

Wanneer ik de verpakking open en aan de handcrème ruik vind ik deze niet zo heel aangenaam ruiken, de handcrème ruikt naar appelsienen en citrus maar voor mij op een niet zo aangename manier. Voor de geur zou ik deze handcrème zeker en vast al laten staan. Gelukkig is de geur niet overheersend wanneer men deze aanbrengt op de handen.

 

De textuur daarentegen is vrij dik en heeft een witte kleur, wanneer je de handcrème op je handen uitsmeert voelt deze vrij vettig en olieachtig aan. Op het begin lijkt het ook alsof de handcrème een laag over je handen heen zet die vrij vettig aanvoelt maar na een paar seconden begint de handcrème in je handen in te trekken. Je handen voelen erna ook niet meer vettig en droog aan.

Let wel op! Gebruik niet te veel van deze handcrème, een vingertopje is al genoeg voor beide handen in te smeren. Van zodra je meer gaat gebruiken gaat deze crème niet meer zo goed in de handen intrekken en gaat er wel een vettige laag achterblijven. Dit wil je natuurlijk vermijden.

Na dat ik de handcrème heb ingesmeerd merk ik dat mijn handen best wel zacht en fris aanvoelen, een hydraterend gevoel op de handen heb ik wel niet. Mijn handen voelen niet meer zo droog aan en hebben ook een glans gekregen. Wel merk ik dat de handcrème niet lang aanhoudt en dat mijn handen weer vrij snel droog aanvoelen. Ook wanneer je even je handen hebt gewassen moet je de handcrème toch weer even aanbrengen.

De ingrediënten van deze handcrème:

INGREDIENTS:

Water (Aqua), Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Glycerin, Cetyl Alcohol, Petrolatum, Isopropyl Palmitate, Ceteareth-25, Ceteareth-6,Stearic Acid, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Disodium EDTA, Carbomer, Ethylheylglycerin, Sodium Hydroxide.

Conclusie:

Ondanks dat de handcrème doet wat een handcrème moet doen zou ik hem toch liever laten staan. Ik vind dat de handcrème geen aangename geur heeft en daar baal ik toch wel van. Ook vind ik dat de handen weer snel droog aanvoelen en dat je de crème toch meerdere keren per dag moet gebruiken voor je handen soepel te houden. De handcrème is niet duur maar ik ben ervan overtuigd dat je voor die prijs een betere handcrème kunt kopen. Ook wanneer je toch net iets te veel crème op de handen hebt aangebracht gaat de crème zeer snel vettig worden en laat het een vettige laat achter op je handen. Dit wil je natuurlijk zo liefst mogelijk vermijden. Ik geef dit product een 5/10, omdat hij desondanks de geur toch nog doet wat hij moet doen.

De handcrème van W7 kan je online bestellen voor de prijs van €3,95.

Wat vinden jullie van het merk W7? Zijn de producten goed of zijn ze niet goed? Gebruiken jullie ook bijna dagelijks een handcrème?

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *