WAT STAAT ER OP MIJN WISHLIST? NAJAAR’17.

 

Bijna iedereen heeft een wishlist of heeft er wel al eens één gemaakt of gehad, en aangezien dat Kerstmis en Nieuwjaar steeds dichterbij komen vond ik het eens tijd om zelf ook eens een wishlist te maken en deze te delen met jullie. Een wishlist kan je maken en bijhouden voor jezelf of je kan het delen met anderen. Ik vind het gewoon superhandig om te weten (en zeker niet te vergeten!) wat ik nog wil kopen, of wil krijgen voor Kerstmis en zo kan ik er ook rekening mee houden dat deze bovenaan mijn lijstje staan en ik deze eerst moet kopen. Ben jij benieuwd naar mijn wishlist? Lees dan zeker even verder.

Als beautyblogger staan er natuurlijk altijd wel heel veel beauty producten op mijn wishlist en de nieuwe make-up producten van Rihanna, genaamd: Fenty Beauty is daar één van. Helaas zijn de producten van Rihanna niet in België te verkrijgen en moet je ze online bestellen. Aangezien ik niet zo heel snel online make-up producten bestel zet ik deze producten op mijn wishlist, want je weet maar nooit wanneer je een Sephora tegenkomt!.

-De Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation kan je bestellen op Fentybeauty.com voor de prijs van $ 34,00.

-De Killawat Cream Highlighter kan je bestellen op Fentybeauty.com voor de prijs van $ 34,00.

De Nars Orgasm Blush is een perzik kleurige blush die perfect is voor een lichte huid. Een product wat ik al heel lang graag wil, maar steeds vergeet. Jammer maar helaas kan je ook dit make-up product niet in België verkrijgen en moet ik het online bestellen. Dan maar weer op de wishlist, en stiekem hopen dat ik hem voor Kerstmis ga krijgen!

– De Nars Orgasm Blush is te verkrijgen op Narscosmetics.eu voor de prijs van € 32,00.


Natuurlijk mag ook het welbekende Huda Beauty Desert Dusk Eyeshadow Palette niet ontbreken op mijn wishlist! Ik vind de kleuren en de verpakking ontzettend mooi, en de pigmenten schijnen ook erg goed te zijn. Wederom niet verkrijgbaar in België maar staat wel als eerste op mijn lijstje om hem te bestellen.

De Huda Beauty Desert Dusk Eyeshadow Palette kan je bestellen op Shophudabeauty.com voor de prijs van $ 65,00.


Kylie Jenner heeft al een wat langere tijd haar populaire likpits op de markt gebracht maar helaas heb ik er nog geen enkele van (shame on me!) en moet ik deze dus toch echt wel eens op mijn wishlist zetten. Ik vind bijna alle kleuren mooi maar de kleur die me enorm aanspreekt is de kleur: Poisson Berry, een dieprode kleur die me volgens mij wel erg goed staat.

De Lip Kit van de Kyllie Jenner in de kleur: Poison Berry kan je vinden op Kyliecosmetics.com voor de prijs van $ 27,00.


Niet alleen beautyproducten wil ik op mijn wishlist zetten maar ook kleren vind ik heel belangrijk en koop ik ook graag, ik hou van de laatste nieuwe fashion trends en ga daar dan ook heel gretig op in.

Aangezien dat de Winter voor de deur staat heb ik een jas op mijn wishlist gezet die ik al een heel lange tijd op het oog heb. Namelijk een heerlijke zachte, beige mantel die gemaakt is van een zachte wolmix. Een beige mantel kan je op heel veel dingen combineren, is lekker warm voor in de Winter en staat ook nog eens heel elegant en vrouwelijk.

– De Beige mantel kan je kopen op Esprit.be voor de prijs van € 159,99 en staat tussen de categorie “Women”, daarna moet je doorklikken op “Jassen en mantels”, en daarna kan je de beige mantel terug vinden bij de categorie: “Wollen mantels”. Je kan ook hier klikken voor rechtstreeks naar de beige mantel te gaan voor hem te bestellen.

Een blogger heeft altijd wel een planner nodig, of het nu je voltijdse job is of niet. Ik werk heel graag met The Happiness Planner en aangezien er een nieuw jaar voor de deur staat hoort daar natuurlijk ook een nieuwe agenda of planner bij. Aangezien ik de ontwerpen, de kleuren en de stijl van The Happiness Planner erg leuk vind wil ik toch wel eentje toevoegen aan mijn wishlist voor begin volgend jaar.

-The Happiness Planner voor de maand (Jan-dec’18) kan je kopen op Thehappinessplanner.com voor de prijs van $ 54,00.

Hebben jullie zelf ook een wishlist? Waar gebruiken jullie hem voor? Kopen jullie alles wat er op jullie wishlist staat?

 

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *