WISHLIST MAART 2018′

Het is al even geleden dat ik nog eens mijn wishlist geüpdatet heb en vond het tijd om deze maand er eens werk van te maken. De eerste wishlist die ik gemaakt had was in het najaar van 2017 en was ook meteen de laatste, hoog tijd dus voor een nieuwe! Ik ga proberen om alle items uit mijn wishlist deze maand nog te kopen of te bestellen, (of volgende maand) en er nadien een review over te schrijven. Maar uiteraard kan ik dit nu niet met alle zekerheid zeggen, of ik al dan niet deze items deze maand allemaal kan kopen of niet. Ik hou deze wishlist bij voor mezelf zodat ik zeker de items niet vergeet die ik wil kopen en ook voor jullie zodat ik aan jullie kan tonen voor welke items ik aan het sparen ben, en in welke producten ik interesse heb. Bovendien vind ik het ook erg leuk om een collage te maken van de producten die ik wil kopen en bestellen, zodat ik er later ook even op kan terugblikken. Ben je benieuwd naar welke items er op mijn wishlist staan? Lees dan zeker even verder.

Miss Dior Eau de Parfum van Dior.

Miss Dior Eau de Parfum van Dior onthult de vrouwelijkheid van een sensuele bloem. Haar hart is een florale liefdesverklaring die de schoonheid van de roos uit Grasse combineert met levendige Damascus roos, beiden omhult door een strik van frisse Calabrische bergamot noten. Deze handgemaakte creatie is verweven met rozenhout uit Frans-Guyana en roze peper uit La Réunion voor een verhoogd karakter. Een Miss Dior waar u verliefd op raakt.

Miss Dior van Dior is een parfum die al redelijk lang op mijn lijstje staat van items die ik nog moet kopen. Het is een parfum die al een wat langere tijd te verkrijgen is maar ik nog niet de kans en gelegenheid heb gehad om deze aan te schaffen. Het is een heerlijke bloemige en frisse geur die je heerlijk doet wegdromen naar de zomer. Een ideale parfum voor te gebruiken naar de lente toe en waar je meteen verliefd op wordt bij de eerste aanraking ervan.

De Miss Dior Eau de Parfum is te verkrijgen vanaf € 64,72 (30ml).

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate geeft een shot vocht om het waterreservoir van de huid te helpen aanvullen met een vochtboost van 179% die 24 uur lang met 65 %aanhoudt. U krijgt de intense hydratatie van een rijke vochtverzorging in een verslavende, ultralichtgewicht water-gel textuur die helpt de huid direct voller, gladder en soepeler te doen ogen. Waterbindende stoffen sealen het vocht in de huid en versterken de natuurlijke huidbarrière die zo beter bestand is tegen vijanden van buitenaf en uit het milieu, om zo de tekenen van veroudering te vertragen.

De Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate is uitgebracht in het najaar van 2017 en stond vanaf toen ook al meteen op mijn wishlist, ik heb hem al een aantal keer zien staan in de winkels, en heb hem al een aantal keer vast gehad maar ik nam hem om één of andere reden telkens niet mee. Toch blijft dit voor mij een item die ik deze maand zeker wel wil scoren, vooral omdat mijn droge huid dit absoluut wel kan gebruiken tijdens deze kille winter periode. En al zeker omdat ik een grote fan ben van de andere producten van Clinique.

De Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate is verkrijgbaar voor de prijs van € 25,46. Ik zag via Deals.be dat je deze week 25% korting krijgt bij Douglas!

Burberry Pink Pearl Fresh Glow Highlighter.

 

Fresh Glow Highlighter is de essentie van een perfecte Burberry glow in een palette. Opbouwende & luminous poeder voor een subtiele highlighter. Een oplichtende poeder die speciaal is ontworpen om diepte en dimensie te creëren voor een verfijnde, natuurlijke uitstraling. De poeder bevalt ultrafijne microparels voor een natuurlijke uitstraling, zonder een zware finish achter te laten.

Burberry is een merk waar ik nog nooit eerder een make-up product van getest heb. Toen ik deze dan ook voor het eerst tegenkam op het internet was ik er meteen verliefd op geworden, vooral het leuke patroontje in het pallet doet me smelten. Helaas heeft deze highlighter van Burberry een iets duurder prijskaartje dan wat ik gewoon ben voor uit te geven aan een highlighter, maar hé dan sparen we er gewoon eventjes langer voor, is het deze maand niet dan is het misschien wel voor volgende maand.

De Burberry Pink Pearl Fresh Glow Highlighter is verkrijgbaar voor de prijs van € 59,16. Er zijn ook drie andere varianten te verkrijgen waaronder: Nude Gold, Rose Gold en White. De kleur die ik heel graag zou willen is Pink Pearl.

Clarins Fix Make-up Gezichtsspray.

Fix Make-Up van Clarins voor een lang houdende make-up. Fix Make-Up hydrateert, verfrist en verzacht de huid.

Een goede setting spray vinden is helaas niet gemakkelijk, de één plakt op het gezicht en de andere doet de foundation verschuiven. Dat is niet iets waar we op hopen als we een setting spray kopen. Toen ik laatst één of andere video op Youtube aan het kijken was zag ik iemand deze setting spray van Clarinsgebruiken waar er met veel lof over gesproken werd. Ik twijfelde dan ook niet lang om deze Clarins Fix Make-up Gezichtsspray bij mijn wishlist te plaatsen. Helaas hangt ook aan dit product weer een duur prijskaartje aan.

De Clarins Fix Make-up Gezichtsspray is verkrijgbaar voor de prijs van € 31.11.

Mac Extra Dimension Blush.

Deze moderne, veelzijdige Extra Dimension Blush van MAC heeft de gladde textuur van een crèmeblush, versmelt met je huid als een vloeibare blush en biedt de finish van een poederblush, met een kleur die lang houdt en een prismatisch spiegeleffect. Van zachte pasteltinten tot koraal en pruim: deze multitasker zorgt voor een gladde textuur die het licht weerkaatst en een finish die aanvoelt als een tweede huid.

Ondanks dat ik al heel veel blushes heb liggen in mijn make-up stash ben ik heel erg nieuwsgierig naar de Mac Extra Dimension Blush in de kleur Into The Pink. Ik heb hier al meerdere bloggers en vloggers over horen praten en allemaal waren ze hier super enthousiast over. Aangezien mij dit doet aanwakkeren om het product te kopen heb ik ook deze Extra Dimension Blush van MAC op mijn wishlist gezet. Een blush die veel pigment belooft en waarvan ik de structuur in de verpakking adembenemend mooi vind.

De Mac Extra Dimension Blush is verkrijgbaar voor de prijs van € 25,50. Er zijn in totaal 11 verschillende varianten te verkrijgen waaronder: Sweets For My Sweet, Rosy Cheeks, Hushed Tone, Just A Pinch, Cheeky Bits, Wrapped Candy, Fairly Precious, Telling Glow, Hard To Get, Faux Sure en Into The Pink. Mijn favoriet, en de kleur waar ik heel graag voor wil sparen is: Into The Pink.

Dior Pores Away Pink Clay Mask.

Deze nieuwe generatie klei, verrijkt met natuurlijke mineralen en jojoba-extracten, zuivert tot diep in de huid, vermindert de zichtbaarheid van poriën en matteert de huid. Weelderig, luchtig en natuurlijk roze, transformeert de Dior Pores Away Pink Clay Mask van klei in een verfijnd schuim tijdens het afspoelen met water om onzuiverheden zachtjes te verwijderen. In 3 minuten is de huid gematteerd en fluweelachtig; poriën en oneffenheden worden verminderd. Dag na dag is de huidtextuur schoon, verfijnd en egaal. De huid is gezond en natuulijk mooi.

Een masker mag zeker en vast niet ontbreken in mijn wishlist, ik koos voor de Dior Pores Away Pink Clay Mask omdat ik nog nooit eerder een masker van Dior geprobeerd heb en omdat ik de verpakking er onwijs schattig vind uitzien. Niet enkel en alleen om deze twee redenen maar ook omdat ik al eens eerder een staaltje van dit product heb getest en waarvan ik super tevreden over was. Helaas heeft ook dit product weer een wat duurder prijskaartje maar ik geef graag wel wat meer geld uit aan een goed masker die zijn werk doet. En wat ik van het staaltje kon opmaken was dat dit masker ook effectief zijn werk goed deed. Dit is waarschijnlijk ook het eerste item die ik ga kopen voor deze maand.

Dior Pores Away Pink Clay Mask is verkrijgbaar voor de prijs van € 55,87. Er zijn ook nog andere varianten te verkrijgen in de winkel of online.

OPI The Classics Parelmoer Nagellak.

Nagellak met een parelmoer finish. OPI nagellakken bevatten geen DBPtolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje het revolutionaire ProWide penseel voor nog makkelijker egaal en streeploos lakken. De nagellakken bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten, met een geweldige glans!

Ik heb nog maar heel weinig reviews geschreven over nagellakken maar dat wil niet zeggen dat ik er niet geïnteresseerd in ben. Ik heb nog geen nagellak van OPI in mijn bezit maar ik ben er wel heel erg benieuwd naar, zeker de kleur Aphrodite’s Pink Nightie (ook afgebeeld op de foto) lijkt me een kleur die perfect bij mij zou passen. Als ik deze nagellak in mijn bezit heb gaan jullie er zeker en vast ook een review van zien verschijnen.

De OPI Parelmoer Nagellak in de kleur Aphrodite’s Pink Nightie is verkrijgbaar voor de prijs van € 15,25. Er zijn ook nog heel veel andere kleuren en varianten van OPI te verkrijgen.

Welke producten staan er bij jou op je wishlist? Heb je al eerder één van bovenstaande producten gebruikt gehad? Laat mij dan zeker even weten hoe ze jou bevallen zijn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *