Wittere tanden in twee stappen met Oral-B!

Iedereen wil wel heel graag parelmoer witte tanden. En dat proberen we op alle manieren te verwezenlijken. We proberen allemaal massaal onze tanden te bleken met Houtskool. We hebben allemaal wel eens Whitening Strips geprobeerd. En we hebben alle huis, tuin en keuken middeltjes al wel eens op onze tanden gesmeerd. Maar dat allemaal zonder een goed en blijvend resultaat. Oral-B komt hierbij met een oplossing! Ze hebben namelijk een tandpasta en een Whitening Versneller uitgebracht die binnen de 3 dagen tot 100% van de verkleuringen helpt te verwijderen, waardoor de tanden er binnen de 3 dagen, er witter en egaler beginnen uit te zien. Bovendien helpt de tandpasta ook om nieuwe verkleuringen te voorkomen. Aangezien ik hier heel erg benieuwd naar was, nam ik zowel de tandpasta en de Whitening Versneller voor de test. Benieuwd geworden naar het resultaat? Lees het artikel dan zeker even verder.

oral-b 3d white luxe glamorous white toothpaste

Oral-B 3D White Glamorous White Toothpaste

“Voor uw mondverzorging, vertrouw op de whitening expertise van Oral-B 3D White Luxe Glamoureus Wit tandpasta. De innovatieve formule, zacht voor het tandglazuur, geeft uw glimlach weer glans dankzij de technologie samengesteld uit actieve microkristallen die oplossen om vastzittende oppervlakkige verkleuringen te verwijderen. De exclusieve Oral-B formule helpt om nieuwe verkleuringen te voorkomen! Geniet bovendien van de verfrissende muntsmaak die een langdurig frisse adem geeft.”

oral-b 3d white luxe glamorous white toothpaste

De Oral-B 3D White Glamorous White Toothpaste zit verpakt in een wit kartonnen doosje en wordt afgewerkt met paarse en blauwe details. Het doosje ziet er best wel luxueus uit, en trekt meteen je aandacht in de winkel. Je kan op de verpakking best wel veel informatie over de tandpasta terug vinden, en ook de volledige ingrediëntenlijst staat er op weergegeven. De tandpasta heeft een inhoud van 75 ml en er staat op elke individuele verpakking een houdbaarheidsdatum op vermeld. De bedoeling van deze tandpasta is dat hij tot 100% van de oppervlakkige verkleuringen in 3 dagen verwijdert en nieuwe verkleuringen helpt te voorkomen.

De verpakking van de tandpasta ziet er ook best wel luxueus uit. De tandpasta zit verpakt in een witte knijptube en wordt wederom afgewerkt met paarse en blauwe details. Ook op deze verpakking kan je nog wat meer informatie over de tandpasta terug vinden, en ook de inhoud ervan (75 ml). De knijptube heeft een witte draaidop en ook de tandpasta zelf heeft een witte kleur. De structuur is zoals het bij een tandpasta hoort te zijn, en de geur van munt komt sterk naar boven.

Een hoeveelheid ter grootte van een erwt is meer dan voldoende om je tanden met deze tandpasta te poetsen. Dit gedurende 2 minuten. Tijdens het poetsen voelt de tandpasta erg fris aan in de mond en smaakt het best wel sterk naar munt. Wanneer je niet van de smaak van munt houd, zou ik deze tandpasta zeker niet gebruiken. Na dat je je tanden 2 minuten gepoetst hebt met de Oral-B 3D White Glamorous White Toothpaste voelt je mond meteen schoon en fris aan. De tanden lijken een klein beetje witter te zijn vanaf het eerste gebruik. Maar om heel eerlijk te zijn is er na 3 dagen nog steeds geen groot verschil te zien. Laten we kijken of de Oral-B 3D White Whitening Versneller ons een beter resultaat kan geven.

oral-b 3d white luxe glamorous white toothpaste

De ingrediënten van de Oral-B 3D White Glamorous White Toothpaste.

INGREDIËNTEN:

Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Hexametaphosphate, Aqua, PEG-6, Aroma, Trisodium Phosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Saccharin, Carrageenan, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Fluoride, Xanthan Gum, CI 77891, Mica, Sucralose, Limonene, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Citrate, Potassium Sorbate.

oral-b 3d white luxe glamorous white toothpaste

Oral-B 3D White Whitening Versneller

“Vergroot het whitening effect met de Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller. Hij is ontwikkeld voor gebruik na de Oral-B 3D White Luxe Perfection tandpasta en geformuleerd oppervlakkige verkleuringen sneller te verwijderen en een beschermend schild te vormen dat helpt om nieuwe verkleuringen tot 24 uur te voorkomen, bij 2 poetsbeurten per dag.”

De Oral-B 3D White Whitening Versneller zit ook verpakt in een wit kartonnen doosje, en wordt wederom ook weer afgewerkt met paarse en blauwe details. Het enige verschil met de verpakking van de tandpasta is dat de verpakking van de Whitening Versneller blinkt, en net nog wat meer luxe uitstraalt. Ook op deze verpakking kan je best wel veel informatie terug vinden over de het product en het gebruik ervan. De bedoeling is dat je de Whitening Vernseller gebruikt, na de tanden gepoetst te hebben met de Oral-B 3D White Glamorous Toothpaste. De Whitening Versneller zou ervoor zorgen dat de witheid van je tanden versterkt en bescherm wordt. Verder kan je ook nog op de verpakking de volledige ingrediëntenlijst, de inhoud (75ml) en de individuele houdbaarheidsdatum per verpakking er op terug vinden.

Ook de Whitening Versneller zit verpakt in een witte knijptube, en wordt wederom ook weer afgewerkt met paarse en blauwe details. De knijptube heeft een witte draaidop en de versneller heeft een witte kleur met allemaal kleine blauwe bolletjes erin. Ook de versneller ruikt erg naar munt, en zou ik dus zeker niet aanraden aan iemand die geen fan is van munt. De structuur van de versneller is net zoals de tandpasta, en een hoeveelheid ter grootte van een erwt is dan ook meer dan voldoende. Ook op de knijptube kan je wederom wat meer informatie terug vinden over het product en het gebruik ervan. Ook de inhoud van 75 ml kan je er ook op terug vinden.

De Whitening Versneller gebruik je dus nadat je je tanden gepoetst hebt met de 3D White Glamorous Toothpaste. Je gebruikt het net hetzelfde als een tandpasta. 2 minuten lang poetsen, en daarna het product weer uitspuwen. De Whitening Versneller zou ervoor moeten zorgen dat de witheid van de tanden versterkt zouden worden en dat de tanden beschermd worden. Ik moet weer heel eerlijk zeggen dat ik wederom niet zo heel erg veel verschil zie na 3 dagen. De tanden waren met de tandpasta een klein beetje witter geworden, maar dan ook echt maar een klein beetje. En met de Whitening Versneller merk ik eigenlijk nauwelijks tot bijna geen verschil. Mijn besluit staat vast, wanneer je echt graag parelmoer witte tanden wil zou je deze gewoon moeten laten bleken bij een professioneel salon.

oral-b 3d white luxe glamorous white toothpaste

De ingrediënten van de Oral-B 3D White Whitening Versneller.

INGREDIËNTEN:

Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Hexametaphosphate, Propylene Glycol, Aqua, PEG-6, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Silica, Poloxamer 407, PEG-20M, CI 77891, Sodium Saccharin, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Limonene, CI 74160.

oral-b 3d white luxe glamorous white toothpaste

Conclusie:

Ik moet eerlijk zeggen dat ik er toch wel meer van verwacht had. Ik heb zowel de tandpasta als de versneller iets langer dan 3 dagen uitgetest gehad, en ik merk bijna tot nauwelijks geen verschil. Ze lijken meteen na gebruik van de producten, op het zicht een klein beetje witter. Maar schijn bedriegt. Bovendien smaken zowel de tandpasta als de versneller erg naar munt, en laat ik dat nu net niet zo graag hebben. Ik heb ook gemerkt tijdens het gebruik van deze producten dat mijn tanden een stuk gevoeliger werden, en dat is nu toch wel net iets wat dat je wil voorkomen. Ik ben dan ook helemaal niet tevreden over deze producten van Oral-B en ga ze ook niet snel meer aanschaffen. Wanneer je echt graag wittere tanden wil, kan je best gewoon een afspraak maken bij een professioneel salon voor je tanden op een veilige manier te laten bleken.

De Oral-B 3D White Glamorous White Toothpaste en de Oral-B 3D White Whitening Versneller zijn beide te verkrijgen bij de Kruidvat. De 3D White Glamorous White Toothpaste is verkrijgbaar aan de prijs van € 4,99 en de 3D White Whitening Versneller aan de prijs van € 5,09.

Op welke manier hebben jullie je tanden wel eens proberen te bleken?

beauty secrets

1 Reactie

  1. Unvolkan
    27 november 2020 / 20:00

    Fijne blog om te lezen. Ik koop regelmatig Oral-B mondverzorging voor mijzelf en mijn kinderen op https://www.tandartswereld.nl/. Voor mij geen ander merk dan Oral-B. Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *