Yyves Rocher Cure Solutions Anti-Fatigue Roll-On Lissant.

We vergeten wel eens de belangrijkste zone’s van onze huid te verzorgen zoals onze ogen, hals, handen en voeten. Een oogcrème in de ochtend en in de avond mag tijdens je dagelijkse huidverzorging daarom ook zeker niet ontbreken.

Yves Rocher Cure Solutions Anti-Fatigue Roll-On Lissant

img_1700

Een oogcrème tegen anti-vermoeidheid? Dit spreekt iedereen wel aan, we zijn allemaal wel eens vermoeid en dit is het eerste te zien aan onze ogen, daarom dat we al wel eens snel grijpen naar een oogcrème die dit probleem zou verhelpen, we krijgen onmiddellijk een wakkerdere oogopslag en we zien er minder vermoeid uit. Dit wil iedereen toch?

Ik was dus op zoek naar een oogcrème die me zou verlossen van deze problemen en die ik in de ochtend zou kunnen gebruiken. En ik kwam deze van de Yves Rocher tegen. De Cure Solutions Anti-vermoeidheids roller. Ik dacht een roller wat is dit nu weer? Moet je de crème erin rollen? Ja eigenlijk wel. Deze oogcrème vindt ik heel speciaal want er zijn kleine rollertjes in gebracht waarmee je de crème rondom je oogleden zou kunnen “rollen” ik was hier natuurlijk erg benieuwd naar.

img_1708

Yves Rocher belooft minder wallen, verzachten van donkere kringen en gladstrijken van (fijne) rimpeltjes. De gel-crème is verpakt in tube met 3 kogeltjes voor een drainerende massage. 

De verpakking doet je denken aan de natuur en heeft daarbij een groene kleur gekregen, de dop is wat donkerder groen en ze hebben de tekst leuk gemaakt met wit en oranje wat heel leuk bij deze kleur groen staat. De verpakking is van plastiek gemaakt en ligt heel gemakkelijk in de hand. De dop kan je gemakkelijk opendraaien. Wanneer je deze hebt opengedraaid komen de rollertjes tevoorschijn. 3 rollertjes. Hoe handig is dit! In het middenpunt van de rollers zit de opening waar de crème tevoorschijn kan komen. De crème is wat groen achtig en dit doet me een beetje schrikken, een groene oogcrème? Dit had ik nog nooit gezien en had hier een beetje mijn twijfels over.

img_1704

De crème breng ik met kleine puntjes aan onder mijn ogen en rol dit in met de rollers. Dit is best wel wennen aangezien ik altijd een oogcrème rondom mijn ogen er in “tokkel” (lichtjes rondom de ogen het in klop). De crème is heel licht en luchtig en voelt fris aan. Het smeert met de rollers heel gemakkelijk uit. Het lijkt wel alsof mijn huid gemasseerd wordt met deze rollers. Waar ik een beetje mijn twijfels over had was de kleur van de crème aangezien ik dacht dat dit heel fel ging opvallen, maar ik was aangenaam verrast. Door de groene kleur lijkt het alsof het rondom mijn ogen opgelicht is en ik krijg een frisse, heldere blik. Wat een aangename verassing! Van mijn vermoeidheid zie je helemaal niets meer en de kleur is ook helemaal verdwenen en ik zie er heel wakker uit. De crème trekt snel in mijn huid.

img_1720

Deze crème is bedoeld voor in de ochtend aan te brengen, maar je kan dit ook gebruiken tijdens de dag door wanneer je merkt dat je vermoeide blik hebt.

Ik ben heel tevreden over dit product, het is deels gemaakt van natuurlijke ingrediënten en het doet zijn werk goed. Mijn vermoeide blik is weg en ik zie er terug stralend wakker uit.

Ook vind ik het leuk om de rollers te gebruiken, dit is net iets anders dan wat we gewend zijn en ik merk dat dit toch ook goed zijn werk doet. Natuurlijk hoef je de rollers niet te gebruiken en kan je deze crème ook gewoon lichtjes in “kloppen” met de vingers.

img_1701

Voor diegene die geïnteresseerd zijn hier zijn de ingrediënten die er in dit product zit verwerkt:

images

Helaas kan ik jullie niet meegeven of deze crème nog verkrijgbaar is in de Yves Rocher winkels aangezien ze hun productlijn vernieuwd hebben en ik dus niet zeker weet of deze nog verkrijgbaar is. Waarschijnlijk wel maar dan onder een andere naam. De prijs is helaas ook niet bekend. Maar ik weet wel dat er een adviesprijs is van €22,00.

Ik laat jullie dit zo snel mogelijk weten als ik hier van op de hoogte ben. En dan kan ik jullie hier meer over laten weten.

Gebruiken jullie al een oogcrème tegen vermoeidheid? Welke, en zijn jullie hier tevreden over?

0
Delen:

1 Reactie

  1. 3 maart 2017 / 10:01

    What’s it take to become a sublime exndepour of prose like yourself?

    0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *