Yyves Rocher Grand Rouge Lipstick.

Eerste Blog!

Hier is hij dan eindelijk na lang wachten mijn eerste blog voor vandaag, spannend! Wat ben ik blij dat mijn site eindelijk klaar is en ik eindelijk kan beginnen met bloggen! Ik kijk er enorm naar uit en ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan gaan beleven als ik. Ik heb er lang over gedaan om mijn site klaar te stomen maar ik ben blij met het resultaat! Ik hoop jullie ook! Er zullen misschien hier en dan nog wat aanpassingen gebeuren in verloop van tijd maar jullie zullen er hoogst waarschijnlijk niets van merken.

Laten we beginnen met de franse lipstick van Yves Rocher genaamd Grand Rouge in de kleur 71. Rose Poudré. 

img_0659

Deze luxe lipsticks van de Grand Rouge collectie hebben maar liefst 18 verschillende kleuren met allemaal zeer intense pigmentatie en een dekkend resultaat. Deze lipsticks kan je al een langere tijd terug vinden in de winkel maar zijn nog steeds te verkrijgen in de Yves Rocher shops.

De lipstick waar ik vandaag over ga reviewen is de Grand Rouge 71. Rose Poudré deze lipstick is een prachtige naturel rosé rode lipstick met een vettige textuur maar die helemaal niet stoort, de lipstick heeft ook een mooie glans en er zitten hele kleine subtiele glittertjes in en heeft een heel zachte structuur die ook zeer prettig aanvoelt, ook ruikt hij ook nog eens heerlijk en hij droogt je lippen zeker niet uit, wat soms wel het geval is van andere goedkopere lipsticks, de lipstick heeft ook een zeer sterk pigmenterende kleur die lang behoudt en een aantal uren goed blijft zitten, de kleur is vrij neutraal en kan je vrijwel voor elke seizoen en voor elke gelegenheid gebruiken, de lippenstift is zo zacht dat je het heel gemakkelijk kan aanbrengen aan de lippen en je voelt het helemaal niet zitten! Deze lipstick heeft ook een verzorgende werking en hydrateert de lippen. Wat zeker en vast een pluspunt is!

De lipstick huls is goud met een rode ondertoon en ziet er daardoor heel luxueus en duur uit en heeft een elegante uitstraling, hij is gemakkelijk met een klik open te doen en met een klik terug te sluiten, hij valt helemaal niet open of gaat ook niet gemakkelijk stuk.

foto-op-8-10-16-om-13-30

Deze lipstick bevat ook geen karmijnzuur, lanoline of minerale olie.

Deze lipstick kan je kopen aan de Prijs van €17,90 wat redelijk duur is voor een Yves Rocher lipstick maar deze lipstick is zeker en vast zijn geld waard, de inhoud daarvan is 3,7 gram

Wat vinden jullie van de lipsticks van de Grand Rouge collectie? 

 

BeautySecret 1# 

Je kan je lippenstift het langst laten blijven zitten als je een poeder over je lippen heen doet voor je de lippenstift aanbrengt dat kan een compact poeder zijn maar een losse transparante poeder kan ook, voor te eindigen kan je ook nog eens over je lippenstift heen poeder gebruiken (gebruik dan wel transparante poeder) dan ben je 100% zeker dat je lippenstift blijft zitten en heb je ook nog eens een mat effect!

*Deze lipstick heb ik zelf aangekocht en is niet gesponsord

 

 

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *