Yyves Rocher Hydra Végétal Refreshing Cleansing Gel.

De Hydra Végétal Cleansing Gel heeft een nieuwe verpakking gekregen, veel beter dan eerst vind ik zelf. In plaats van een kleine tube waar je op moet drukken zodat er een hoeveelheid product uit het tube komt hebben, waar meestal zelfs te veel uit kwam. Hebben ze nu gedacht aan een grote plastieken fles, waar veel meer in kan met een dosseer dop die de juiste hoeveelheid die je nodig hebt af geeft.

Een enorme verbetering!

Yves Rocher Hydra Végétal Refreshing Cleansing Gel

img_1267

Deze frisse reinigingsgel, reinigt en verfrist u huid. Het ahornsap die er in is verwerkt is speciaal geselecteerd omdat het een herstellende werking heeft op de vochtvasthoudende cellen in de huid.Deze frisse gel verwijdert direct alle onzuiverheden en sporen van make-up. 
De huid is verfrist en diep gereinigd, voelt zacht en aangenaam aan en is zichtbaar schoner.

Het is absoluut belangrijk om je huid iedere dag te hydrateren (bij voorkeur zelfs 2x per dag). Je huid bestaat voor 70% uit water en moet gevoed en gehydrateerd blijven om zacht, soepel en stralend te zijn.

Ik ben hier toch al een wat langere tijd mee bezig om mijn huid goed te hydrateren en de voeding te geven die het iedere dag nodig heeft, ik heb daarom dus ook al veel verschillende producten gebruikt en getest, van goedkopere producten tot wat duurdere producten, ik gebruik meestal de producten voor een normale tot gecombineerde huid. Nu ben ik terecht gekomen op de producten van Yves Rocher waaronder deze Cleansing Gel, ik hou echt van zo een soort gel’s aangezien ze mijn huid zacht maken en ik echt het gevoel heb dat ze schoon is na het reinigen.

Het eerste wat ik heel fijn vind, is natuurlijk dat deze bus reiniging gel met een dosseer pompje is, geen geknoei meer met te veel product nemen of dat het product aan je handen komt te zitten en je de tube nog moet dichtdoen waar meestal veel geknoei mee te pas komt. Je kan de bus gewoon op zijn plaats laten staan en gewoon op het pompje drukken en je hebt de juiste hoeveelheid.

img_1271

Wanneer ik deze Cleansing Gel gebruik, gebruik ik dit altijd met een reinigings borstel die ronddraaiende bewegingen over mijn huid maakt, ik houd het borsteltje onder het pompje en breng daar mijn hoeveelheid op aan. Daarna ga ik met de reinigings borstel over mijn huid en je merkt meteen dat de vloeibare gel begint te schuimen wat ik altijd heel prettig vind. Na een klein minuutje met het borsteltje over mijn gezicht heen te gaan spoel ik het overtollige gel af met wat lauw water en dep daarna mijn gezicht droog met een handdoek.

img_1273

Je merkt meteen dat je huid gehydrateerd wordt en schoon aanvoelt, het voelt zacht aan en is klaar voor de dag mee te beginnen of mee te eindigen.

img_1276

Natuurlijk met alleen een Cleansing Gel kom je niet ver, je hebt natuurlijk nog andere verzorgings producten nodig om je volledige ochtend en avond ritueel mee te starten of mee te eindigen, maar daar kom ik later nog wel eens op terug.

Ik ben dus best wel content over deze Cleansing Gel van de Yves Rocher, het product doet zijn werk en hydrateert je huid, ook maakt het je huid soepel en zacht.

De ingrediënten van deze Cleansing Gel zijn:

INGREDIENTS: AQUA (WATER), METHYLPROPANEDIOL, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, HAMAMELIS VIRGINIANA FLOWER WATER, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, PEG-30 GLYCERYL LAURATE, PARFUM (FRAGRANCE) XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, TETRASODIUM, EDTA, PANTHENOL, ACER SACCHARUM (SUGAR MAPLE) EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CI42090 (BLUE 1)

img_1268-2

  • Esdoorn Sap van een milieuvriendelijke leverancier
  • Deze formule bevat meer dan 93% ingrediënten die van natuurlijke oorsprong zijn
  • Recycleerbare bus gemaakt van gerecycleerd plastiek
  • Minerale olie en parabenen vrij

Deze Hydra Végétal Cleansing Gel kan je verkrijgen bij de Yves Rocher winkels, De prijs is voor mij helaas onbekend dus die kan ik jullie niet meegeven. Maar geloof me voor Yves Rocher producten betaal je niet zo veel geld, voor toch goede producten.

Hebben jullie deze Cleansing Gel al uitgeprobeerd? Wat vinden jullie van de nieuwe verpakking?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *