Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche.

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche

img_0820

Yves Saint Laurent creëerde in samenwerking met Nathalie Lorson en Marie Salamagne het parfum Black Opium. In 2014 wordt het parfum Black Opium Eau de Parfum op de markt gebracht. Deze zware, intense geur representeert het mysterieuze karakter van het merk Yves Saint Laurent. De topnoot van het parfum is koffie, wat gecombineerd wordt met vanille en oranjebloesem. Hierdoor krijgt de intense geur een wat frisser tintje. Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum blijft lang hangen. Ideaal, want zo hoef je het flesje niet de hele dag mee te nemen als je op pad gaat. De flacon is gedecoreerd met zwarte glitters, dus een eyecatcher is het zeker! Ben je niet helemaal zeker van je zaak? Dan is Black Opium Eau de Parfum ook verkrijgbaar als tasspray. Perfect ook om mee te nemen op reis.

img_0825

Ik heb mijzelf de 30 ml variant aangeschaft, en wanneer ik het mooie luxueuze doosje open komt er een klein blinkend flesje vol met glitters tevoorschijn, ja! het flesje trekt mij onmiddellijk aan, het heeft iets mysterieus en donkers maar toch straalt het klasse uit, het flesje past perfect in de hand, het dopje gaat open en ik ruik een heerlijke geurnoot die tevoorschijn komt en die vrij krachtig is, je kan ook de koffie ruiken die er in verwerkt is maar ook weer niet te straf is, er zijn ook andere bloemige geuren aan toegevoegd die je kan ruiken, deze parfum is een al wat zwaardere parfum die men meestal s’avonds draagt en die veel mannen zou kunnen verleiden maar als je van zware geuren houdt kan het ook overdag gedragen worden maar daar zou ikzelf wel wat mee oppassen omdat het voor sommige mensen weer wat te “zwaar” gaat zijn.

Voor de mensen die de originele Opium van Yves Saint Laurent te heftig vinden: Black Opium is zeker niet zo zwaar en kruidig als het origineel variant. Black Opium kun je niet eens vergelijken met Opium, het is eigenlijk een compleet andere geur. Laat je dus niet afschrikken, mocht je Opium niets vinden.

Black Opium van Yves Saint Laurent is een Oriëntaalse Vanille geur voor dames. Topnoten zijn Rijst, Bourbon peper en Anijs; hartnoten zijn Oranjebloesem, Koffie, Pioenroos en Koriander; Basisnoten zijn Vanille, Sandelhout, White Musk, Karamel en Melk.

img_0830

De geur blijft ook echt heel de dag aanwezig, je hoeft in feite maar één keer het op je te spuiten en je bent gerust voor heel de dag, ik ben erg tevreden over deze parfum en voor mij is hij de nummer 1 die ik momenteel heb en zou hem zeker nog eens aankopen maar dan in een grotere variant, je kan deze parfum ook in andere varianten kopen, waaronder een flesje met zwarte glitters en een zwarte dop, en ééntje met roze glitters en ook een zwarte dop en je kan ze natuurlijk ook in Eu de Toilette varianten kopen.

Deze parfum is verkrijgbaar in de: Ici Paris, Galerie Uno, Bijenkorf, Douglas,…

Voor de 30 ml variant betaal je: €68,51

Voor de 50 ml variant betaal je: €94,50

En voor de 90 ml variant betaal je: 129,99

Parfum is nu eenmaal duur, laten we het daar over eens zijn, maar je komt er echt heel lang mee toe en voor deze geur wil ik zeker en vast eens wat extra er voor uitgeven!

Wat vinden jullie van de Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche parfum?

Vinden Jullie hem te zwaar of kan hij er nog wel door?

*Deze parfum is zelf aangekocht en is niet gesponsord

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *