ZADIG & VOLTAIRE JUST ROCK!

Het viel mij op dat het al een lange tijd geleden is dat ik nog eens een review geschreven heb over een parfum. Aangezien ik een paar favorieten parfums heb die ik toch wel eens in de kijker wou plaatsen vond ik het toch wel eens tijd om daar verandering in te brengen. Ik moest er niet lang over nadenken over welke parfum ik een review zou schrijven en ik koos dan ook meteen voor de nieuwkomer van het jaar 2017,  Zadig & Voltaire Just Rock! parfum. De opvolger van de “This Is Her” geur die in 2016 is uitgebracht. Ze zijn deels vergelijkbaar met elkaar maar met een nieuwe bloemige toets bij de Just Rock parfum. Ook heeft de Zadig & Voltaire Just Rock! parfum een vernieuwd jasje gekregen. Een parfum die naar mijn zeggen toch wel de beste parfum is die in 2017 uitgebracht is.

Just Rock! Pour Elle. Het nieuwe vrouwelijke Eau de Parfum van Zadig&Voltaire. Een witte patchouli verpakt in wierook. Een heerlijk hart verlicht door jasmijn. Het parfum van een vrouw met een rebelse en bezielende elegantie.

Verpakking

Een groot verschil qua verpakking is er niet bij de Zadig & Voltaire Just Rock! en de Zadig & Voltaire This Is Her! parfum. De verpakkingen zijn bijna identiek aan elkaar, het enige verschil is dat de Just Rock! verpakking een marmeren detail heeft en de verpakking van This Is Her! dit niet heeft. De verpakking heeft gouden details en er staat een grote gouden bliksemschicht op afgebeeld. Verder kan je op de verpakking er ook nog de inhoud van 30 ml en de ingrediënten er op terug vinden. Een houdbaarheidsdatum kan ik nergens op de verpakking terug vinden, maar een parfum blijft zeker wel een aantal jaar goed. Een houdbaarheidsdatum op de verpakking is hierbij dan ook zeker niet nodig.

Het flesje zelf ziet er net zoals haar voorganger er niet zo heel erg speciaal uit. Het is een mat, wit flesje met een matte witte dop en gouden letters als detail. Heel simpel maar toch elegant. Wanneer je het dopje opent is de spuitflacon van mat goud, wat een leuke toets aan het flesje geeft. Ook de zijkant van het flesje ziet er wat specialer uit omdat het hierdoor lijkt alsof het flesje gevallen is geweest, maar dit is gewoon de zijkant die ze zo gemaakt hebben. Dit geeft het flesje toch ook wel een meerwaarde en maakt het toch net wat specialer. Op de onderkant van het flesje kan je nogmaals de inhoud van het flesje er op terug vinden en waar de parfum gemaakt is geweest (Parijs).

De geur

De parfum bevat: jasmijn, tuberoos, patchouli, vanille en houtachtige noten. Een iets vrouwelijkere vrouwengeur dat bloemiger en frisser aanruikt dan de ‘This Is Her!” parfum. This Is Her! is best een zware geur maar Just Rock! is daarentegen vooral gebaseerd op basis van patchouli & jasmijn. De patchouli ruik je vooral op het begin en de jasmijngeur ruikt je vooral naar het einde toe. Voor mij is deze geur beter dan de voorganger, juist door het bloemige hart wordt deze geur draagbaar voor iedereen en maakt het de geur minder zwaar dan de “This Is Her!” parfum. Ook dit geurtje blijft lang hangen op de huid. Hoewel ik heel vaak aangetrokken wordt door zware geuren vind ik Just Rock! toch net iets beter ruiken dan de “This Is Her!” parfum.

De Zadig & Voltaire Just Rock! parfum is een parfum die niet te zwaar is en die door zijn bloemige geuren gedragen kan worden door vrijwel iedereen. Een geur die lang op de huid blijft hangen en die zich afsluit met een bloemige jasmijn geur.

De ingrediënten van de Zadig & Voltaire Just Rock! Parfum.

INGREDIENTEN:

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, ISOEUGENOL, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, BHT.

Topnoot: absolue van jasmijn;
Hartnoot: zwarte vanille-wierook;
Basisnoot: witte patchouli.

Conclusie:

Ik draag elke dag parfum en vind het fijn om regelmatig bij speciale gelegenheden mijn favoriete parfum te gebruiken. Één van mijn favoriete parfum is toch wel zeker de Zadig & Voltaire Just Rock! parfum geworden. De parfum is met zijn bloemige patchoeli en wierook geur een draagbare geur die elke stoere en rebelse vrouw wel wil dragen. Een elegantie die lang blijft nazinderen en een jasmijn geur die de parfum naar het einde toe afsluit. Een geur die lang blijft hangen en waar je lang plezier mee beleeft. Ondanks dat haar voorganger een zware geur is, valt het bij de Just Rock! Parfum nog heel goed mee en blijft het een aangenaame en draagbare geur die voor vrijwel iedereen toegankelijk blijft. Wanneer mijn 30ml flesje op is ga ik zeker en vast de 100ml fles in huis halen aangezien dit voor mij een geur is die ik jaren kan blijven dragen zonder de geur moe te worden. Een echte aanrader voor iedereen die van patchoeli houdt.

De Zadig & Voltaire Just Rock! is verkrijgbaar in verschillende parfumerie zaken. 

– Zadig & Voltaire Just Rock! 30 ml – € 51,50.

– Zadig & Voltaire Just Rock! 50 ml – € 72,50.

– Zadig & Voltaire Just Rock! 100 ml – 92,50.

De Zadig & Voltaire Just Rock! Parfum kan je hier kopen.

Wat vinden jullie van de geuren van Zadig & Voltaire? Welke geur hebben jullie het liefste, die van Just Rock! of de This Is Her! geur? Wat vinden jullie van de heren geuren van Zadig & Voltaire?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *